Levervoorwaarden

Levervoorwaarden

1. Betaling

De prijzen op www.moniqueantique.nl zijn inclusief BTW en staan vermeld in euro’s. De verzendkosten zijn inbegrepen, tenzij anders staat vermeld.  Betaling door of namens de koper kan alleen plaatsvinden door bankoverschrijving of via contante betaling.

2. Verzending

De verzending zal uiterlijk 7 dagen na ontvangst van het te betalen bedrag op rekening van Monique Antique worden aangeboden bij het postkantoor ter verzending. Desgewenst kan de bestelling per aangetekende post worden verzonden. Dit dient door de koper te worden aangegeven via mail of telefoon. De extra kosten hiervoor worden door Monique Antique in rekening gebracht.

3. Levering

De levertijd vangt aan met ingang van de dag dat de betaling (prijs product, inclusief BTW en verzendkosten) volledig is ontvangen op bankrekening 300012705 t.n.v. Monique Antique of contant is overhandigd . Levering geschiedt door verzending van het product per TNT-Post (tenzij anders overeengekomen). Monique Antique verzendt het product binnen 7 werkdagen. Indien levering van het product niet kan plaatsvinden binnen de genoemde levertijd kan Monique Antique de levertijd verlengen met nog eens 7 werkdagen. Monique Antique dient dan tenminste binnen vijf werkdagen na ontvangst van de volledige betaling de koper van de verlenging van de levertijd per email of telefonisch op de hoogte te stellen.

4. Retourneren

Indien het geleverde product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product retourneren naar Monique Antique. U dient dan tenminste binnen 5 werkdagen na verzending van het product (door Monique Antique aan u), Monique Antique van (het voornemen van) retournering per e-mail of telefoon op de hoogte te stellen. Noem hierbij de reden van retourzending, uw NAW-gegevens, uw telefoonnummer en uw bank- of gironummer. Indien Monique Antique het product ongebruikt en onbeschadigd retour ontvangt binnen 7 werkdagen na verzending van het product (door Monique Antique aan u), betaalt Monique Antique het aankoopbedrag (prijs inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten) terug aan de koper. De verzendkosten van retournering komen voor rekening van koper. Retourzending dient voldoende gefrankeerd te geschieden. Binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending betaalt Monique Antique het aankoopbedrag terug. Monique Antique behoudt zich het recht voor retourzendingen en/of terugbetalingen te weigeren, indien niet aan bovenstaande is voldaan. Artikelen die exclusief voor een klant gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden.

5. Aansprakelijkheid

Monique Antique kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging of kwijtraken van een bestelling door PostNL.

6. Privacy

Uw NAW-gegevens, telefoonnummer en bank- of gironummer heeft Monique Antique nodig om uw bestelling naar het juiste adres te verzenden, met u contact op te nemen over uw bestelling of de betaling te retourneren. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of worden doorgegeven aan derden.

7. Fouten

Monique Antique is niet verantwoordelijk voor fouten op haar website www.moniqueantique.nl. Aan onjuiste berichtgeving over prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij- en producten van Monique Antique. Op alle overeenkomsten gesloten met Monique Antique is het Nederlands recht van toepassing.